СЕС виявила відхилення від норми у воді 22 бюветів



Фото moygrad.kiev.ua

Головне управління Держсанепідслужби Києва за результатами дослідження виявило відхилення від норми у воді із 22 бюветів міста.

Про це повідомляє сайт СЕС.

Відзначається, що за листопад було досліджено 135 проб питної води з водопровідної мережі Києва та 91 пробу – з бюветів.

"Досліджені проби води питної, що надходила у водопровідну мережу Києва, відповідали вимогам ДСанПіН. При дослідженні 91 проб води з бюветів виявлено 43 проби з відхиленнями за санітарно-хімічними та мікробіологічними показниками", - йдеться в повідомленні.

Відхилення від норми зафіксовані в Оболонському, Шевченківському, Дніпровському та Дарницькому районах.

Зокрема, на вулицях Богатирській, 2 (колонка №1), Рижській-Шамрила (колонки №1,2,3), Печенізькій, 8 (колонки №1,2), Лук'янівській (колонки №1,2), Герцена-Овруцькій (колонки №1,2,3), Салютній (парк "Веселка", колонки №1,2,3), Туполєва, 22 Б (колонки №1,2,3), Борщагівській, 14 (колонки №1,2,3), Зоологічній-Дегтярівській (колонки №1,2).

А також на вулицях Подвойського, 9 (колонки №1,2), Піка-Тешебаєва (колонки №1,2,3), Ольжича (колонки №1,2), Чапаєва-Коцюбинського (колонки №1,2), Гашека, 17, Хорольській, 10, Алма-Атинській, 109, Старосільській, 26, Райдужній, 4-б, Вільде,10, Леніна, 29, бульварі Перова, 10.

-PROMOTED-

ЧП "Наша Фарба" производит специализированную краску по ржавчине для окрашивания поверхностей из металла с остатками окалины и плотнодержащейся ржавчины в условиях промышленной атмосферы, а именно для окраски оград, решеток, гаражей и т.п. и для ремонтной окраски автомобильных деталей. Краски производства "Наша Фарба" - это в первую очередь качество!

  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ