На Київщині з початку року викрали більше 700 авто



Фото nnm.me

На території Київської області за 11 місяців поточного року зареєстровано 702 випадки незаконних заволодінь транспортними засобами, з них вдалося розкрити 186.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції Київської області.

Відзначається, що найчастіше викрадали машини уночі, перевагу надавали авто, що стояли неподалік будинків, а також в неосвітлених місцях.

"Найулюбленішими моделями автівок у нинішньому році у зловмисників були "ВАЗ" викрадено – 167. Друге місце зайняли автомобілі марки "Toyota" - 57, а на третьому – "Volkswagen" - 40 випадків незаконних заволодінь", - йдеться в повідомленні.

Злочинці найчастіше викрадали автомобілі на території Києво-Святошинського (133 випадки), Ірпінського (87), Фастівського (63), Білоцерківського (60) та Броварського (55) районів.

Керівництво Національної поліції Київщини рекомендуємо водіям залишати автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах.

"Якщо такої можливості немає, радимо автовласникам залишати транспорт під освітленням – не кожен крадій наважиться вчинити крадіжку на видноті. Крім того, необхідно обладнати своє авто хоча б двома різноплановими протиугінними засобами – механічним та електронним", - наголосили у поліції.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ