Київ може отримати німецький кредит на інфраструктурні проекти



Фото ocredite.com

Німеччина розглядає можливість надання Київській адміністрації кредитів на здійснення інфраструктурних проектів.

Про це під час зустрічі з мером Києва заявив держсекретар Федерального міністерства транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини Райнер Бомба, повідомляє прес-служба міського голови Києва.

"Бомба зауважив, що тривають переговори з німецькими банками для виділення Києву кредитних ліній на втілення інфраструктурних проектів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що у ході зустрічі сторони обговорили подальші кроки щодо оновлення транспортної інфраструктури української столиці.  

"Ми, зокрема, обговорили співпрацю щодо встановлення у Києві безшумних трамвайних колій, німецька сторона готова надати технології та фахівців", - зазначив Кличко.

Крім того, за його словами, через декілька місяців Київ зможе придбати у Німеччині 20 одиниць багатофункціональної комунальної техніки, яка може використовуватися і для прибирання снігу.

"Ціна, яку нам пропонують, можна сказати, - подарунок. Тому впевнений, що зможемо укомплектувати Київ на найближчі роки сучасною ефективною технікою", - підкреслив Кличко. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ