У Києві відкриють 15 ялинкових еко-ярмарків



Фото top.thepo.st

З 12 грудня у столиці розпочнуть свою роботу 15 ялинкових еко-ярмарків від КО "Київзеленбуд".

Про це "Українській правді. Київ" повідомили прес-службі комунального об’єднання.

"Цього року ми влаштуємо ярмарки, які налаштовані вихвати еко-культуру у наших мешканців – купувати якісне і з найкращим настроєм. По-перше, ми привеземо найкращі якісні хвойні деревця України, які вирощені на спеціальних екологічних полях. По-друге, продаватимуться вони на дуже охайних і красивих майданчиках", - розповіла представник прес-служби.

Ярмарки огородять красивими парканами і прикрасять ліхтариками. Фото phillymag.com 

За її словами, усі ярмарки будуть огороджені акуратними дерев’яними парканчиками, на вході буде святкова різдвяна арка, буде табличка, що це ярмарок "Київзеленбуду", і все це буде прикрашене новорічними вогнями-ліхтариками.

Столичним жителям запропонують сертифіковані сосни та смереки (загалом близько 3,5 тисячі дерев), бо вони найбільш стійкі до нашого клімату, а от від ялин вирішили відмовитись, бо вони надто швидко осипаються. Так само не буде різдвяних вінків чи ялинок зібраних зі гілочок.

На ярмарку запропонують дерева у горщиках. Фото live.ck.ua

"Ми будемо продавати виключно зрізані ялини, кожна з яких матиме штрих-код, за яким  можна буде визначити походження новорічної красуні. Також продаватимемо ялинки у кадках, які потім можна висадити у грунт (киянам обіцяють розповіси, як правильно доглядати за таким деревом і як зробити так, щоб дерево з кадки потім прижилося на вулиці – ред.)", - розповіли у прес-службі.

До новорічних свят столичним жителям обіцяють і сюрприз-акцію, однак, яку саме, поки не говорять.

Так само наразі у "Київзеленбуді" не можуть назвати приблизні ціни на сосни і смереки.

"Коли нам привезуть ці ялинки, ми побачимо прайс, зможемо говорити про ціну. Зразу скажу, вона буде демократичною. У ціні деревця врахуємо виключно його собівартість і ті витрати, які понесли УЗНи щодо організації ялинкових ярмарків. Нам хочеться зробити приємність киянам", - наголосили у прес-службі.

Фото moirebenok.ua

Адреси еко-ярмарків

Ялинкові ярмарки працюватимуть у кожному районі.

Зокрема, на вулицях Визволителів, 6, Тростянецькій, 58-А, Зодчих, 44 та 58,  Московській, 2,  Щекавицькій, 29/33 (в районі парку на площі Червона Пресня), Академіка Заболотного, 20, Лагерній, 46/48, на проспектах Академіка Глушкова, 13-б (ТРЦ "Магелан"), Науки, 24 і 90, Маяковського, 41/1, Відрадному, 69/1, Оболонськом, 20-22, Чоколівському бульварі, 19.  

Ярмарки від "Київзеленбуду" працюватимуть з 12 до 31 грудня з 9:00 до 21:00.

Фото eveningkiev.com

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ