Поліція затримала серійного нападника на банки


Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні 5 розбійних нападів на банки в Києві.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.

Відзначається, що до чергової частини управління поліції Дарницького району столиці надійшло повідомлення про розбій на одну із банківських установ.

За словами касира банку, у відділення зайшов невідомий, дістав із пакета гранату і пістолет. Погрожуючи ними, нападник змусив віддати йому наявні у касі гроші – 20 тисяч гривень, 2900 євро та майже1700 доларів.

Після цього нападник втік у невідомому напрямку.

 

Зловмисника затримали упродовж півгодини неподалік від станції метро "Позняки".

Працівники слідчо-оперативної групи поліції вилучили у нього гроші, викрадені в банку, та зброю.

"Чоловіка доставили до управління поліції Дарницького району Києва та встановили його особисті дані. 33-річний уродженець Херсону зізнався у скоєні розбійного нападу на банк та ще в чотирьох аналогічних злочинах, які він вчинив на території столиці, починаючи із 2013 року. Згодом його впізнали свідки, а також вину підтвердили записи з камер відео спостереження", - розповів керівник столичної поліції Олександр Терещук.

Відносно затриманого розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний з проникненням) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Арештованому загрожує до 12 років ув’язнення.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ