Люди Плачкова відремонтують підстанцію "Укренерго" за 58 мільйонів



Фото novosti-n.org

ВП "Центральна електроенергетична система ДП "НЕК "Укренерго" замовило у ТОВ "Київська енергетична будівельна компанія" реконструкцію підстанції (коригування) за 57,66 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник держзакупівель".

Тендер відбувся 27 листопада.

За ним, до кінця 2016 року планують розширити та реконструювати відкриту розподільчу установку на підстанції "Новокиївська" у с. Хотів Києво-Святошинського району Київської області.

"Київська енергетична будівельна компанія" зареєстрована у місті Вишгород Київської обл. Засновниками є Алла Бровко і ПрАТ "СВС-Дніпро", що належить колективу фізосіб, з яких найбільші частки мають екс-депутат Вишгородської міськради Володимир Випирайло, Володимир Немировський, Сергій Бондаренко та Юрій Терляєв.

"Наші гроші" відзначають, що з 2007 року директором "СВС-Дніпро" є Микола Кравченко, який раніше очолював департамент капітального будівництва та реконструкції "Київенерго", працював у Мінпаливенергетики під керівництвом Івана Плачкова.

Наразі Плачков є головою наглядової ради "Київенерго".

За останні шість років "Київська енергетична будівельна компанія" виграла тендерів на 456,17 мільйона гривень.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ "Чорноморенергоспецмонтаж" – одеська фірма, яка регулярно виграє будівельні тендери місцевого обленерго.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ