Київенерго проконсультує споживачів щодо рахунків за тепло у facebook



Фото rus-img2.com

Столичні жителі, у яких виникли питання щодо нарахувань за тепло, спожите у жовтні, можуть отримати консультації "Київенерго" у facebook.

Про це повідомили у ПАТ "Київенерго".

Для цього до кінця листопада треба надіслати фото платіжки приватним повідомленням на сторінці енергокомпанії у соцмережі.

У компанії наголосили, що у жовтні вони "пішли на зустріч своїм клієнтам" - і всім споживачам нарахували плату за тепло так, як вони заплатили б при наявності будинкового лічильника.

"У застосованому алгоритмі розрахунку обсягу спожитої теплоенергії враховано кількість днів надання послуги, температура навколишнього середовища та проектне теплове навантаження будинку", - пояснили у "Київенерго".

У компанії додали, що теплове навантаження залежить від низки факторів. Зокрема, від розташування будинку та кількості поверхів, матеріалу стін та конструкції системи теплопостачання.

"Якщо у клієнтів виникли питання щодо нарахувань за тепло, спожите у жовтні, "Київенерго" надає можливість отримати оперативне роз’яснення щодо формування платіжок у контакт-центрі (1588 або 202-15-88 з мобільного)", - підсумували у "Київенерго".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ