У Києві відкрили 19 пунктів збору речей для нужденних



Фото kharkov.comments.ua

Проект "Добрі речі" відкрив 19 пунктів збору речей для малозабезпечених верств населення.

Про це повідомляє сайт проекту.

"Для зручності киян відкрито вже дев’ятнадцятий пункт, де можна залишити одяг, взуття, іграшки та канцелярські товари. Все це ми передаємо переселенцям, безхатченкам, багатодітним родинам, інтернатам, будинкам для людей поважного віку", - йдеться в повідомленні.

Новий пункт відкрився у провулку Лобачевського, 8а (благодійний фонд "Соціальне партнерство"). Час прийому речей з 9:00 до 19:00 (перерва з 13:00 до 14:00).

Крім того, залишити речі можна:

На вулицях Новодарницькій, 26 (Київський міський центр соціально-психологічної допомоги), Олени Теліги 4, корпус 4, офис 208 (компанія ninegroup.pro), Кирилівській (Фрунзе), 13д (Дім вільних людей), Суворова, 9 (Крим СОС), Котовського, 11 (Крим СОС).

Речі, які давно лежать у вашій шафі незатребувані, можуть зробити когось щасливим. Фото furfur.me

А також у відділеннях "Самопомочі": на вулицях Дмитрівській, 71/7, Набережно-Хрещатицькій, 15-17/18, Западинській, 13, Ернста, 16в, Донецькій, 8/10, Васильківській, 28, 3 поверх, Льва Толстого, 51/102, офіс 23, Азербайджанській, 10б, Милославській, 49, Ілліча, 12, проспектах Перемоги, 67, офіс 105, Павла Тичини, 15 та на бульварі Перова, 10а.

Крім того, речі у яскравому пакеті можна залишити просто біля смітника.

"Процес допомоги надзвичайно простий та дорівнює процесу виносу сміття. Покладіть те, що ви бажаєте віддати, в пакет "Добрі речі" та залиште його біля сміттєвого баку. Така добра справа не відніме у вас багато часу і покаже, що доброчинність може стати повсякденною звичкою кожного", - кажуть волонтери проекту.

 Скриншот з сайту "Добрі речі"

За їх словами, яскравий пакет привертає увагу малозабезпечених людей та сигналізує про те, що в ньому знаходяться придатні для використання речі.

"Він зберігає речі чистими та сухими у випадку зливи. Речі в нашому пакеті не потрапляють на звалища, тому що багато сміттєзбиральних компаній є нашими партнерами", - підсумували у проекті "Добрі речі".

Допомогти або стати волонтером проекту можна за допомогою телефону гарячої лінії0800 50 30 95 , електронної адреси vitaemo@dobrirechi.org або через facebook.  

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ