У Ворзелі водій збив на смерть 4-річну дитину на переході



Фото з сайту ДАІ

У Київській області за дві доби водії скоїли кілька наїздів на дітей. Внаслідок цього одна дитина загинула, двоє неповнолітніх – у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба ДАІ Київської області.

У Державтоінспекції наголосили, що причина нещасних випадків у тому, що водії не пропускають людей на пішохідних переходах.

Зокрема, 23 листопада у Ворзелі під колесами автомобіля загинув 4-річний хлопчик. Це сталося  близько п’ятої години вечора, на 32 км. автодороги Київ – Ковель.

За попередніми даними, 22-річний киянин, керуючи автомобілем "DaewooLanos" на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на хлопчика, який переходив дорогу разом з бабусею. Від отриманих травм дитина загинула на місці пригоди. Жінка травм не тримала.

Увечері 24 листопада на вулиці Набережній у Вишгород 50-річний водій на "Nissan" збив двох 17-річних хлопців, які переходили дорогу по пішохідному переходу.

У одного хлопця лікарі діагностували струс головного мозку та забій гомілки, у іншого – забиття тіла.

ДАІ закликає водіїв будьте максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах.

"Наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуйтеся мобільним телефоном", - наголошують у ДАІ.  

Водночас пішоходам радять мати на одязі світлоповертаючі елементи, щоб бути помітнішими для автомобілістів у темну пору доби. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ