У суботу до 14:00 закриють два виходи зі станції "Хрещатик"



Фото ua.golos.ua

21 листопада з 8:00  до 14:00 вхід та вихід зі станції "Хрещатик" до вулиці Інститутської та до вулиці Городецького не працюватиме.

Про це повідомляє сайт столичного метрополітену.

"У залежності від пасажиропотоку, можуть бути обмеження на вхід на станціях "Хрещатик" (до вулиці Хрещатик), "Майдан Незалежності" та "Арсенальна", - додали у прес-службі. 

Учасників масових заходів просять врахувати зміни при плануванні власних маршрутів, а також слідкувати за оголошеннями на ескалаторах.

Як відомо, 21 листопада Україна відзначає другу річницю Революції гідності, яка стартувала з протестних акцій на Майдані Незалежності у центрі Києва. 

У столиці та містах України з цієї нагоди заплановано низку заходів: о 10:00 у Києві відбулося покладання квітів та мітинг-реквієм, о 13:00 президент Петро Порошенко вшанує пам'ять загиблих та покладе квіти до хреста та візьме участь в закритому показі фільму "Зима у вогні" для сімей героїв Небесної сотні в кінотеатрі "Україна".

О 15:00 в Музейному провулку, 2Б почнеться захід "МАЙДАН: Існуємо. Пам'ятаємо. Вимагаємо", в ході якого заплановані демонстрація фільмів про Майдан, виступи сотників і організаторів Майдану. О 16:50 у кінотеатрі "Жовтень" відбудеться українська прем'єра документального фільму "Музей" Революція ".

О 19:00 в "Українському домі" пройде благодійний спектакль-перформанс "RеУКРНАЦІЯ. Перезавантаження нації" з нагоди річниці початку "Революції гідності".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ