Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/564c2a31c6d4b/
Українська правда
Київ

"Київпастранс" розробляє нову навігацію для наземного транспорту

18.11.2015  08:35


Фото eveningkiev.com

КП "Київпастранс" має намір обладнати усі зупинки громадського транспорту новими інформаційними показчиками з розкладом руху транспорту та схемами маршрутів.

Про це "Українській правді. Київ" повідомила прес-секретар "Київпастрансу" Анна Бондар.

"До середини 2016 року маємо намір повністю зробити нову навігацію у наземному громадському транспорті", - сказала вона.

Бондар пояснила, що новою навігацією обладнають усі транспортно-пересадочні вузли. Крім того, на всіх зупинках, на яких є можливість, буде розміщена схема маршруту і пересадок. Також схеми пересадок розмістять у рухомому складі.

"Ми це все розробляємо власними силами – за власні кошти підприємства, оскільки у бюджетні коштів на подібні речі не передбачено. Робота вже почалася. Сподіваюсь, нам вдасться втілити задумане", - підсумувала Бондар.

Як відомо, у жовтні у Києві з’явились "розумні зупинки" з інтерактивними інформаційними табло, підзарядками для телефонів та безкоштовним WI-FI.

Столична влада запевнила, що має намір замінити 59 трамвайних переїздів у Києві на нові та встановити "розумні зупинки по всьому місту.

Крім того, незабаром "Київпастранс" має намір відкрити перший комунальний коворкінг столиці "Платформа-sky "Перемога". Розташується він на другому поверсі зупинки швидкісного трамваю "Площа Перемоги".

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.