Екс-головлікар намагався захопити кабінет керівника 3-го пологового – Радуцький. Відео



Фото з facebook Сергія Бакшеєва

Колишній головний лікар пологового будинку №3 Юрій Кувіта, за якого вагітну змусили народжувати на сходах через несплату внеску, намагався незаконно захопити кабінет виконуючого обов’язки головного лікаря.

Про це заявив заступник голови КМДА Михайло Радуцький, повідомляє сайт міської влади.

За його словами, подія сталась о 8:30 16 листопада.

"Юрій Кувіта прийшов до кабінету головного лікаря та заявив, що його ніхто не звільняв, тож він тут головний лікар. Зі слів виконуючого обов’язки, він почав надавати лікарям накази, що потрібно слухати тільки його", - розповів Радуцький.

Після неодноразових спроб домовитися з Кувітою щодо звільнення кабінету діючому керівництву пологового будинку довелося викликати поліцію.

"Власне, тільки після прибуття поліції на місце події Юрій Кувіта покинув кабінет. Свою присутність він пояснив тим, що хотів отримати свою трудову книжку та забрати особисті речі", – додав Радуцький.

Він зауважив, що контракт із Кувітою було розірвано ще 13 жовтня через неефективне господарювання в закладі охорони здоров’я.

Виконуючим обов’язки головного лікаря стала лікар акушер-гінеколог Людмила Манжула.

Одразу після розірвання контракту було оголошено відкритий конкурс на заміщення вакантної посади, результати якого буде оголошено 17 листопада.

Як відомо, головлікаря столичного пологового будинку №3 Юрія Кувіту мали судити за те, що в медзакладі змусили жінку народжувати на сходах через несплату благодійного внеску. 
 
У липні у пологовому №3 вивили низку порушень, а роботу закладу визнали незадовільною.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ