"Юра Єнакіївський" будує під Києвом свій "версаль" - Лещенко. ФОТО



Соратник Януковича на Юрій Іванющенко, який перебуває під санкціями Євросоюзу та в міжнародному розшуку Інтерполу, будує справжній палац у Конча-Заспі.

Про це у своєму блозі на "Українській правді" пише Народний депутат Сергій Лещенко.

"У Києві на Іванющенка чекає грандіозне будівництво персонального... ні, навіть не Межигір'я, а Версаля. Те, що замислив Іванющенко в Конча-Заспі, можна побачити у портфоліо архітектора Германа Волги", - написав він.

 
 

"Можна уявити розчарування Іванющенка – він вклав сотні мільйонів у побудову персонального раю, але не може насолодитися ним через людей, які одного дня два роки тому вийшли на Майдан", - додав Лещенко.

 
 

"Іванющенко вже тривалий час намагається домовитися з українською владою про виключення з бази даних Інтерполу (це – задача-мінімум, яка дозволить подорожувати світом) або про закриття кримінального провадження (це – задача-максимум, яка дозволить повернутися в Україну та зняти міжнародні санкції)", - пояснив Лещенко. Він нагадав, що наразі соратник Януковча живе в Росії, і шукає способи, як позбутися санкцій Євросоюзу та зникнути з системи Інтерполу.

За інформацією джерел, врятувати Іванющенка "абсолютно безкоштовно" взялися Григорій Суркіс та Борис Ложкін.  

"Джерела стверджують, що адміністрація президента наполегливо просила Шокіна допомогти в питанні непродовження санкції на арешт Іванющенка, яка є підставою для розшуку через Інтерпол, але ініціатива не реалізується на рівні слідчих, які продовжують робити свою справу", - підсумував Лещенко.

Фото з сайту german-volga.com. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ