У Києві на виборах уже зафіксували більше 200 порушень



Фото з facebook Юрий Крикунов

Станом на 16:00 до Міського координаційного центру та правоохоронних органів надійшло 222 повідомлення про правопорушення під час виборчого процесу.

Про це заявив координатор Міського координаційного центру щодо підготовки та проведення виборів Володимир Бондаренко, повідомляє сайт КМДА.

"З повідомлень про порушення маємо 12 – про підкуп виборців. Також зафіксовано одне повідомлення про підвіз виборців, 107 – про випадки агітації на будинках, 3 – щодо агітації біля ДВК, 6 повідомлень про фотографування бюлетенів", - сказав він.

Бондаренко зазначив, що на балконах житлових будинків і досі продовжують фіксувати факти розміщення банерів агітаційного спрямування.

"В Оболонському та Шевченківському районах наразі перевіряється інформація про 2 підозрілі автомобілі. У Подільському – невідомі із автомобіля розкидали антиагітаційну продукцію проти одного з кандидатів у депутати", - додав чиновник.

Також, за оперативною інформацією, у Солом’янському та Святошинському районах затримано мікроавтобуси за підозрою в організації порушень.  У Печерському районі від однієї з політичних сил виборцям вручали квіти.

За попередньою інформацією, станом на 16:00 явка виборців на ДВК складала 20-22%.

Про порушення законодавства під час виборчого процесу можна звернутись за телефонами: "Гаряча лінія" міліції Києва – 271-67-27; "Гаряча лінія" СБУ – 256-99-91; "Гаряча лінія" Міського координаційного центру – 202-74-16; Контактний центр Києва – 15-51.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ