Кандидат від "Єдності" підлещується до виборців окулярами і квитками у театр



Кандидат у депутати Київради від "Єдності" Олександра Омельченка Ігор Кісільов хоче сісти у депутатське крісло за допомогою окулярів і квитків у театр.

Про це "Українській правді. Київ" повідомила столична жителька.  

"118 округ міста Києва, Шевченківський район. Балотується діючий депутат Київради, колишній "ударівець", тепер представник "Єдності" Ігор Кісільов. Завалює округ безкоштовною картоплею та "акціями" – безкоштовні екскурсії Києвом, квитки в театр, окуляри. Величезне свинство", - заявила жінка.

 

Інформація про безкоштовні "бонуси" для виборців розміщена на його агітнаметах та в газеті.

 

Варто відзначити, що кандидат від "Єдності" в окрузі №53 (Дніпровський район) Сергій Нікіташ також підлещується до виборців поштовими скриньками. У кількох будинках позамінювали поштові скриньки, а на кожному ключі, який отримали мешканці, висів брелок з ім’ям кандидата.

При цьому агітатори Нікіташа витоптали траву перед будинком. На прохання мешканців прибрати намет з газону - не відреагували. 

Як відомо, у Києві депутат Київради від "Єдності" Олександра Омельченка Олександр Бродський перед виборами взявся "задобрювати" виборців картоплею.

А кандидат до Київради від "Блоку Петра Порошенка" Дмитро Банас (округ 114-Татарка) агітував виборців медом.

Ще одного кандидата від БПП "Солідарність" Олега Костюшка (103-й округ, Солом’янський район) спіймали на роздачі виборцям грошей. Люди отримували по 500 гривень у конвертах.

У свою чергу мер Києва Віталій Кличко роздавав виборцям гроші з міського бюджету.

Він написав листи пенсіонерам, де пообіцяв матеріальну допомогу. Більше того, за словами мешканців, багатьом пенсіонерам передзвонювали і питали, чи отримали вони допомогу від Кличка.

Згодом листи від мера отримали ветерани війни.  Допомогу також виплачували коштом міського бюджету. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ