У Києві облили лайном та засипали землею офіси двох кандидатів у депутати. ФОТО



У ночі 22 жовтня громадську приймальню депутата Київради Віталія Павлика на вулиці Вірменській, 29 засипали землею. Днем раніше приймальню депутата Алли Шлапак на Печерську облили лайном.

"У такий спосіб висловили депутату пропозицію подавитися нарешті київською землею, знятися з виборів та здатися на милість правосуддя. Наступного разу землею може подавитися не його приймальня, а він особисто", - йдеться в повідомленні ескадрону сміху "ВОРОГ.інфо".

Тут і далі фото vorog.info

В ескадроні наголосили, що Павлик і Шлапак – це люди з команди екс-мера Черновецького, які голосували "за забудову Києва та дерибин міської землі".

 

Як повідомив "Українській правді. Київ" помічник Алли Шлапак, така подія дійсно мала місце.

"Приймальню по вулиці Кіквідзе, 28 засипали мокрим піском перемішаним з тирсою. Також обписали стіни. Ми викликали міліцію. Вони відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство"", - розповів помічник депутата.

 

Сама ж Шапак відзначила, що була змушена викликати правоохоронців, бо "такі дії створюють незручності у першу чергу місцевим жителям, оскільки приймальня знаходиться у житловому будинку".

"Тут постійно відбуваються провокації. Надходять анонімні дзвінки – викликають міліцію, що нібито ведеться підкуп виборців. Але я цього ніколи не робила і не збираюся робити. У 2012 році ми купували мешканцям цукерки. Це було менше 20 гривень. Усе було офіційно оплачено. То не був підкуп виборців, усе було за законом", - наголосила Шлапак.

Вона запевнила, що такі дії не змусять її знятися з кандидата у депутати.

Водночас Віталій Павлик до міліції вирішив не звертатися, а подію назвав "брудною кампанією конкурентів".

"Це брудна кампанія, яку ведуть опоненти. Не думаю, що опонентам такі дії додадуть балів. Я не звертався до правоохоронців. У них і так багато роботи зараз. А земля, яку насипали, - хороша, ми її використали з користю – висиплемо на прибудинкову територію і допоможе благоустрою. А щодо обписаних стін – фарба вже не дуже гарно виглядала, тому буде привід поновити", - розповів Павлик.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ