ГПУ передала в суд обвинувачення 2 екс-міліціонерів, які грабували ювелірку "Граф"



Прокурори та міліціонери грабують ювелірний магазин. Скриншот з відео камери спостереження

Генпрокуратура передала в суд обвинувальний акт проти 2 екс-співробітників органів внутрішніх справ, підозрюваних у пограбуванні ювелірного магазину "Graff" у Києві.

Про це повідомляє сайт Генпрокуратури.

Відзначається, що Управління з розслідуванням особливо важливих справ Головного слідчого управління ГПУ завершило досудове розслідування.

Колишній слідчий внутрішніх справ, оперуповноважений відділення кримінального розшуку Печерського райуправління та цивільна особа обвинувачуються у пограбуванні магазину "Graff" 20 серпня 2014 року.

Відзначається, що "діючи за попередньою змовою, вони таємно викрали ювелірні вироби та інше майно на загальну суму понад 30 мільйонів гривень".

"21 жовтня обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні затверджений та направлений до Печерського районного суду Києва для розгляду по суті", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що у зазначеному кримінальному провадженні прокуратура Києва повідомила про підозру 10 особам, з яких на момент вчинення злочину двоє були прокурорами, семеро осіб – працівниками органів внутрішніх справ та одна цивільна особа. Трьох них було оголошено у розшук. Їх затримали у серпні.

За наслідками досудового розслідування пред’явлено цивільний позов на суму 26 мільйонів гривень. При цьому викрадені ювелірні вироби та інше майно на суму 4 мільйони гривень повернуто у ході слідства.

Українська правда. Київ 

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ