Невідомий розбив болларди на Андріївському узвозі. Відео



Невідомий чоловік розбив обладнання, яке обмежує проїзд автомобілів на Андріївському узвозі, завдавши збитку у 30 тисяч гривень.  

Про це 16 жовтня повідомили у компанії "ЕСТА Холдинг", яка займалась встановленням боллардів.

Акт вандалізму стався о 21:20 8 жовтня.  

"Невідомий чоловік розбив пульт для зв’язку з диспетчером Подільської РДА та пошкодив один зі стовпчиків, що обмежують проїзд на перетині Андріївського узвозу і Боричевого току. За попередньою оцінкою, сума нанесеного збитку становить більше 30 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Зловмисник не соромився перехожих. А ті не робили заважень. Скриншот з відео  

У компанії додали, що через "повну відсутність ініціативи з боку міської влади", Андріївський узвіз залишається відкритим для проїзду авто, хоча обладнання вже давно стоїть і готове до роботи.

"На жаль, представники міста не хочуть брати на баланс і нести відповідальність за болларди. А до тих пір, поки це не буде зроблено, обладнання працювати не буде. Рух по вулиці має обмежити міська влада, а не приватна компанія", - сказав директор зі зв’язків з громадськістю компанії Антон Гливинський.

Він додав, що на закупівлю і встановлення боллардів витратили близько 3 мільйонів гривень.

Компанія просить допомогти упізнати зловмисника. Будь-яку інформацію про нього можна повідомити за номером (044) 507 14 00.

Також в "ЕСТА Холдингу" закликали жителів не бути байдужими, якщо вони бачать подібні випадки, а викликати поліцію.  

Як відомо, у вересні директор Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА Олександр Спасибко запевняв, що на початку жовтня Андріївський узвіз стане пішохідною вулицею.

"Українська правда. Київ" звернулась по коментарі до представників Київської адміністрації, однак поки їх не отримала. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ