У неділю відкриють кінотеатр "Жовтень"



18 жовтня о 15:00 відбудеться офіційне відкриття оновленого кінотеатру "Жовтень", що постраждав від пожежі рік тому.

Про це повідомляє громадська організація "Врятуй Жовтень" у facebook.  

"Запрошуємо киян на офіційне відкриття кінотеатру "Жовтень" після реконструкції. Приходьте традиційно у жовтому", - йдеться в повідомленні.

У програмі – офіційне відкриття кінотеатру з промовами та стрічкою; огляд відбудованого кінотеатру та перегляд фільму (за запрошеннями).

За даними Хмарочоса, на відкритті покажуть стрічку "Юність", режисера Паоло Соррентіно, яка вийде у прокат 29 жовтня.  Однак потрапити на показ зможуть навіть не всі, хто раніше зареєструвався.

"Через специфіку заходу вільних місць на першому показі виявилось менше зазначеної раніше кількості. Аби врегулювати це питання ми будемо вимушені за допомогою SMS проінформувати тих, хто побачить кіно", - повідомили у ГО "Врятуй Жовтень".

Зала Гегемон, 15 жовтня 2015 року

Posted by Врятуй Жовтень on 15 жовтня 2015 р.

Починаючи з 19 жовтня "Жовтень" кінотеатр працюватиме в звичайному режимі.

Як відомо, пізно ввечері 29 жовтня 2014 року сталася пожежа у кінотеатрі "Жовтень".  

Вогнем було знищено дах на площі 300 кв. м. Жертв та постраждалих не було. 

Збиток від пожежі оцінили у 7 мільйонів гривень.

1 листопада 2914 року голова МВС Арсен Аваков повідомив, що міліція затримала двох осіб, які підпалили залу кінотеатру "Жовтень".

Як відомо, 5 жовтня 2015 року Голосіївський районний суд Києва засудив до 3 і 2 років в'язниці умовно двох обвинувачених у підпалі кінотеатру "Жовтень".

У квітні столична прокуратура розпочала ще одне кримінальне провадження у зв’язку із пожежею у кінотеатрі "Жовтень" за статтею "умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу".

У вересні мер Києва Віталій Кличко заявив, що оновлений "Жовтень" відкриється 18 жовтня, а в перший день роботи вхід для всіх відвідувачів буде безкоштовним.

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ