На Привокзальній площі хочуть реконструювати розв’язку. ФОТО. Відео



Столичних жителів закликають долучитися до обговорення варіантів реконструкції транспортної розв’язки на Привокзальній площі.

Про це повідомляє facebook-сторінка Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

"Центральний залізничний вокзал є візитівкою Києва, він щодня приймає тисячі пасажирів, і від впорядкованості транспортних потоків навколо нього залежить їх комфорт і вчасне і якісне обслуговування", - відзначили у відомстві.

У Департаменті наголосили, що наразі існує нагальна потреба у впорядкуванні руху транспорту на Привокзальній площі, бо зараз тут відсутня повноцінна транспортна інфраструктура – немає чіткої дорожньої розмітки, впорядкованих дорожніх знаків і паркоматів.

Увазі жителів міста представили 3 можливі варіанти реконструкції площі.

 Варіант 1. Скриншот з відео
Варіант 2. Скриншот з відео 
 Варіант 3. Скриншот з відео

Передбачається, що після реконструкції в цьому місці будуть зони з обмеженим рухом, обладнані автоматичними шлагбаумами та пропускними пунктами.

Також буде впроваджено автоматизовану систему обліку та контролю місць для стоянки, систему фото- та відеофіксації, та нанесено спеціальну транспортну дорожню розмітку.  

Долучитися до обговорення варіантів транспортної розв’язки на Привокзальній площі можна на facebook-сторінці Департаменту транспортної інфраструктури.

Варіант 1.

Варіант 2.

Варіант 3.

Українська правда. Київ


 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ