Директора "Київпастрансу" звинувачують у використанні адмінресурсу. ФОТО



Керівника КП "Київпастранс" Сергія Майзеля звинувачують у тому, що він використовує комунальний транспорт столиці у своїй передвиборній кампанії.

Про це повідомив користувач соцмережі Іван Сидорчук, який сфотографував, як тролейбуси вивозили з Троєщини, де балотується Майзель, його агітнамети.

"Транспорт, яким учора вивозили агітпалатки Майзеля з Троєщини", - прокоментував свої фото Сидорчук.

Сидоренко каже, що тролейбус забирав увечері агітнамети Майзеля 
 Фото Івана Сидорчука

До слова, у використанні адмінресурсу Майзеля звинувачують не вперше.

Зокрема, у facebook з’явилася інформація, що нові тролейбуси з низькою підлогою, які досі ходили на Оболоні, перед виборами перекинули на Троєщину.

"Чиновники команди Кличка, користуючись своїм службовим становищем, перенаправили усі тролейбуси з низькою підлогою з тролейбусного маршруту №24 на троєщинські маршрути, залишивши на найпопулярнішому тролейбусному маршруті Оболони і Виноградаря тролейбуси з високою підлогою", - написав у facebook експерт у галузі транспорту Олександр Кава.

Він відзначив що це видно з сайту eway.in.ua, який показує GPRS інформацію про міський транспорт Києва.

"Видно, що на 24-му маршруті працюють 13 тролейбусів з високим рівнем підлоги моделі "Київ-12.03" №40ХХ і 1111, а також лише один тролейбус з низькою підлогою ЛАЗ Е301 №4639", - написав Кава.

Він додав, що це створює низку незручностей для людей з обмеженими можливостями, літних людей, та батьків з візками.

"Раніше тролейбуси з високою і низькою підлогою розподілялись рівномірно за всіма маршрутами для забезпечення комфортних перевезень", - підсумував Кава.

Чиновники команды Кличко пользуясь своим служебным положением перенаправили все низкопольные троллейбусы с троллейбусног...

Posted by Александр Кава on 9 жовтня 2015 р.

На цьому ж наголосив і користувач соцмережі Den Vol – усі новіші тролейбуси з Оболоні перекинули на Троєщину.

"Чому так вийшло? Знаєте потьомкінські села? Майзель, начальник "Київпастрансу", балотується на Троєщині по округу десь у районі Фестивального від Солідарності. Якраз  там, де проходять тролейбуси 30, 31, 47, 50, 50к. Дай Бог, щоб це було лише до виборів, правда потім Троєщинці будуть плакати, що це все перетворилось на гарбуз", - написав він.

Я просто оставлю это здесь: 09.10.15Тр24 - 1111, 4002, 4010, 4013, 4015, 4016, 4023, 4029, 4032, 4033, 4037, 4040,...

Posted by Den Vol on 9 жовтня 2015 р.

Водночас Сергій Майзель запевнив "Українську правду. Київ", що все це не відповідає дійсності.

"Ну це взагалі щось. Це дурниці якісь. Я це бачив цих фото, скиньте, я подивлюся, а тоді щось зможу зрозуміти, про що ви питаєте. На тролейбуси "Київпастрансу" не видається ніякої агітаційної продукції. А намети наші забирає спеціальна машина. Це все", - заявив Майзель.

Так само він заперечує політику і в перекиданні "низьких" тролейбусів на Троєщину.

"Це не політика. Це робота. Ще восени минулого року була розроблена лінія, і щоб інтервали руху скороти і ми могли забрати більше пасажирів з Троєщини, ми з усіх районів брали тролейбуси і перекидали на Троєщину. І таким чином інтервали руху скоротили на 12 хв, тобто змогли щодня перевозити на 10 тисяч більше пасажирів", - сказав Майзель.

Він пояснив, що старий тролейбус він не розвиває потрібну швидкість.

"На виділеній смузі має бути хороша швидкість. У старого вона 13 км на годину, а новий тролейбус розвиває 24 км на годину. Політики тут не існує, це всього-на-всього робота. І ця програма була ще минулого року розроблена", - сказав керівник "Київпатсрансу".

Він відзначив, що станом на сьогодні Троєщині не вистачає ще 150 тролейбусів.

"Усе це ніяк не пов’язане з виборами. Негатив завжди є. Завжди є люди, яким все не подобається. Навіть пояснювати нічого не хочу", - підсумував Майзель.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ