Кличко: До кінця тижня в усіх будинках буде тепло



Фото sortrachen.com

Мер Києва Віталій Кличко запевняє, що до кінця тижня усі столичні будинки будуть з теплом.

Про це повідомляє сайт політика.

"4 тисячі будинків вже підключені до опалення. Цього року холоди почалися раніше, ми не стали чекати 15 жовтня До кінця тижня всі житлові будинки мають бути підключені, в усіх будинках буде тепло", – заявив мер.

Він також додав, що до теплопостачання вже підключені 688 закладів соціальної сфери та 258 котелень з 279.

Кличко запевнив, що Дарницька ТЕЦ забезпечення вугіллям на зиму, і висловив сподівання, що перебоїв з постачанням газу не буде.  

"Дарницька ТЕЦ вугіллям на цю зиму забезпечена. Щодо інших ТЕЦ, які працюють на газі, сподіваюсь, що у нас надзвичайних ситуацій не виникне і поставки газу будуть своєчасними", – підкреслив Кличко.

За даними ПАТ "Київенерго", станом на 7 ранку 12 жовтня компанія підключила до центрального опалення 3 тисячі 288 житлових будинки, що становить 34,2% від загальної кількості.

"Також підключено 450 дитсадків, що становить 86% від загальної кількості, 161 школа (35,1%) та 169 лікувальних закладів (54%)", - повідомляє сайт "Київенерго".

Слідкувати за станом підключення як житлових будинків так і інших категорій споживачів можна на сайті компанії у розділі Де в Києві вже тепло.

Як відомо, загалом у Києві 11 тисяч 200 будинків, з них 75 % опалюються ПАТ "Київенерго". 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ