Керівник Департаменту культури Києва приховує свій бізнес



Діана Попова. Фото з facebook

Керівник департаменту культури КМДА Діана Попова не задекларувала свою частку у ТОВ "Міжнародна інтелектуальна агенція".

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на Єдиний держреєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Згідно з затвердженою формою подачі декларації про доходи, Попова мала надати інформацію про розмір внесків до статутного капіталу товариства, підприємства або організації – своїх та своєї родини.

Однак у декларації чиновниці за 2014 рік у цьому розділі стоїть прочерк.

 

Відзначається, що згідно з даними ЄДРПОУ, Діана Попова є співвласницею ТОВ "Міжнародна інтелектуальна агенція". Цю фірму Попова заснувала у 2003 році разом з Галиною Щербаковою, частка чиновниці в статутному капіталі складає 50%.

 

Основним видом діяльності ТОВ "Міжнародна інтелектуальна агенція" є посередництво у торгівлі машинами, промисловим устаткуванням, суднами та літаками. Окрім того в переліку зазначені посередництво грошове та в договорах.

Як відомо, Попову призначили директором Департаменту культури у жовтні 2014 року, до того три місяці вона була заступником директора цього ж департаменту і місяць була помічником-консультантом нардепа України, кого саме – невідомо.

Згідно з офіційною біографією Попова прийшла на державну службу з бізнесу – тривалий час працювала в приватних фірмах, а також у родинній кінній фірмі "Магнат-М" (зараз ТОВ "Наталія-Альянс").

Також донедавна Попова була співвласницею ТОВ "Театраль" (кав’ярні/ресторани).

Загальний дохід Попової за минулий рік, згідно з декларацією, склав 42 тисячі гривень, де майже всю суму складає зарплата. При цьому жодних коштів на рахунку в банках чиновниця не задекларувала.

Фото з сайту "Наших грошей"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ