Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/560cc88df0d2a/
Українська правда
Київ

"Укрбуд": акція протесту на Воздвиженці – набирання політичних балів

01.10.2015  08:45


Скриншот з он-лайнт трансляції будівництва

Державна будівельна корпорація "Укрбуд" заявляє, що житловий комплекс на Воздвиженці будується законно, а акція протесту є "набиранням політичних балів".

Про це повідомляє сайт корпорації, коментуючи мешканцями блокування техніки 30 вересня.

"Будівництво житлового комплексу було розпочато в першому кварталі 2014 року. Зводяться сім малоповерхових будинків в стилі XIX століття. При цьому, житловий комплекс повністю вписується в архітектуру і ландшафт Воздвиженки. А заяви деяких осіб про будівництво "14 поверхових бетонних монстрів" не мають під собою жодних підстав", - йдеться в повідомленні. 

В "Укрбуді" наголосили, що проектом передбачено достатня кількість паркомість, а дерева вирубували законно і заплатили компенсацію місту.

 Житловий комплекс "Подол-Градъ". Фото з сайту "Укрбуду" 

"На жаль, всі перераховані вище аргументи не цікавлять мітингувальників та представників політичних рухів, що набирають очки на абсолютно надуманій проблемі", - підсумували в корпорації.

 Житловий комплекс "Подол-Градъ". Згідно з інформацією, розміщеною на сайті забудовника, звести 9 будинків планують до кінця 2016 року

Як відомо, 30 вересня мешканці Воздвиженки перекрили рух будівельного транспорту по вулиці Кожум’яцькій, 20 та розпочали безстрокову акцію протесту проти будівництва державної компанії "Укрбуд".

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.