За крісло мера Києва позмагається Дарт Вейдер


Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала заступника голови Інтернет партії України Дарта Вейдера кандидатом в мери Києва.

Про це повідомляють "Українські новини".

"Він приніс всі документи в установленому порядку і був зареєстрований", - сказав голова тервиборчкому Михайло Терещенко.

Крім того, тервиборчком зареєстрував кандидатами в мери Києва голову партії "Демократичний альянс" Василя Гацька, Павла Богомазова від партії "Українська республіканська партія", Наталію Новак від "Громадянської позиції", Олександра Кондрашова від Партії місцевого самоврядування, Максима Мельничука від "Аграрної партії України", Любов Богаченко від партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна".

Раніше тервиборчком зареєстрував діючого мера Києва Віталія Кличка, депутата Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Євгена Рибчинського, Сергія Гусовського, Сергія Мельничука та Олександра Пузанова кандидатами в мери Києва.

Також Борислав Береза зареєстрований як кандидат від "Партії рішучих громадян", Олександр Омельченко – як кандидат від партії "Єдність", Геннадій Корбан – від партії "Українське об'єднання патріотів "УКРОП", Володимир Рубан – від партії "Офіцерський корпус", Анастасія Білоус – від партії "Відродження України", Володимир Бондаренко – від партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", Олександр Мирний – від партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода", Сергій Думчев – від партії "Рух за реформи".

Згідно з календарним планом, 30 вересня включно завершиться термін подачі документів для реєстрації кандидатів у мери і депутати Київської міської ради, а 1 жовтня завершується термін реєстрації, і тервиборчком не пізніше 3 жовтня має оприлюднити всі рішення про реєстрацію кандидатів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ