Київгаз: податкова порушила закон при проведенні обшуку


Публічне акціонерне товариство "Київгаз" заявляє про порушення податковою міліцією законодавства при проведенні обшуку в приміщенні компанії 29 вересня.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на прес-службу компанії.

"Вчора (29 вересня – ред.) співробітники податкової міліції об 11:00 прийшли з обшуком і пішли після 23:00, при цьому упродовж майже 12 годин не випускали людей із приміщення, оглядали й вилучали особисті речі працівників, вилучали сервери без присутності свідків. Вилучали їх без свідків і викидали на задньому дворі нашої території", - повідомили в прес-службі.

За твердженням компанії, у визначенні суду, на підставі якого проводився обшук, було неправильно зазначено назву компанії й код Єдиного держреєстру підприємств і організацій України.

"У визначенні суду, яке вони нам надали на проведення обшуку, назву нашої організації й код було написано з помилками", - заявили в прес-службі.

У "Київугазі" відзначили, що співробітники податкової міліції пояснювали проведення обшуку перевіркою можливого перевищення повноважень посадовими особами компанії.

Як відомо, 29 вересня податкова міліція проводила обшук у приміщенні публічного акціонерного товариства "Київгаз".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ