Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/560a52d7cabcc/
Українська правда
Київ

У Києві кандидат від БПП підлещується до виборців медом. ФОТО

29.09.2015  11:59


Кандидат до Київради від "Блоку Петра Порошенка" Дмитро Банас (округ 114-Татарка) агітує виборців медом.

Про це у facebook повідомив "свободівець" Олександр Аронець.

"Я вже писав, що в Києві з'явився "Маршал Картопля", тож зустрічайте "Маршал Мед"! Як повідомили очевидці, кандидат в депутати Київради від БПП безкоштовно роздає по дві банки меду людям", - написав Аронець.

Окрім того, Банас, який є власником мережі перукарень, забезпечує мешканців округу безкоштовною стрижкою.

"1 вересня стриг дітей, але тільки тих, хто прописаний в окрузі)) А самих дітей запитували, чи батьки проголосують за Банаса", - додав Аронець.

Кандидати до Київради просто таки змагаються в оригінальності методів підкупів.Я вже писав, що в Києві з'явився "Маршал...

Posted by Олександр Аронець on 28 вересня 2015 р.

Як відомо, у Києві депутат Київради від "Єдності" Олександра Омельченка Олександр Бродський перед виборами взявся "задобрювати" виборців картоплею. 

У свою чергу мер Києва Віталій Кличко взявся задобрювати виборців грошима з міського бюджету.

Він написав листи пенсіонерам, де пообіцяв матеріальну допомогу. Більше того, за словами мешканців, багатьом пенсіонерам передзвонювали і питали, чи отримали вони допомогу від Кличка. Згодом листи від мера отримали ветерани війни.  Допомогу виплачували коштом міського бюджету. 

Як відомо, кандидати у депутати традиційно активізуються перед виборами. Саме в цей час у дворах мешканців активно кладуть асфальт, ставлять дитмайданчики "від депутатів", традиційним також став підкуп виборців продуктовими наборами.

Гречкою і олією запам’ятався екс-мер Києва Леонід Черновецький.  

У 2012 році екс-соратниця мера Києва Леоніда Черновецького, депутат Київради Алла Шлапак напередодні виборів до Верховної ради роздавала пакунки з продуктовими наборами від її імені.

Справжній казус вийшов у 2011 році з регіоналом Максимом Луцьким. Кандидат запам’ятався тим, що наліпив своє обличчя на ліки від Червоного хреста, які роздаються безкоштовно.

Більше того, депутат зумів знайти підхід до різних верств населення по-різному – до кого пляшкою шампанського зі своїм обличчям, до кого шоколадкою і йогуртом, до кого упаковкою кексів.

Також Луцький роздавав продуктові пайки пенсіонерам та ветеранам.

Передвиборчим підкупом виборців займався і екс-секретар Київради Олесь Довгий. Перед новим 2012 роком він агітував київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки.

Також Довгий задобрював виборців цукерковими наборами для дошкільнят. 

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.