На Київщині через бажання зробити селфі на поїзді загинула дитина


У місті Васильків, що на Київщині, від удару струмом на даху поїзда загинув 12-річний хлопчик. Дитина вилізла на вагон задля селфі.

Як повідомляє сайт обласної міліції, трагедія сталась 27 вересня.

З’ясувалося, що на залізничній станції в селищі Калинівка, неповнолітній заліз на дах електропоїзду, який знаходився на відстої.

"Бажання зробити екстремальне "селфі" закінчилось для хлопця трагічно – його вразило електрострумом. Дитина з 95% опіків шкіри померла в реанімаційному відділенні лікарні", - йдеться в повідомленні.

Крім того, упродовж доби 27 вересня на Київщині швидкісні поїзди збили на смерть трьох громадян.

Зокрема, на пішохідному переході залізничної станції "Березань" швидкісний потяг, який рухався за графіком, здійснив наїзд на жінку. Особу загиблої встановлюють.

На станції "Біличі" потяг смертельно травмував 67-річного жителя селища Коцюбинське.

У місті Вишневе електропоїзд на смерть збив 44-річного жителя Закарпатської області, який у нетверезому стані переходив залізничні колії. 

За даними фактами відкриті кримінальні провадження. Проводяться перевірки.

Як відомо, 23 вересня у Києві внаслідок потужного удару струмом постраждав 24-річний киянин, що хотів зробити селфі верхи на потязі.

19 вересня у столиці внаслідок удару струмом загинули двоє молодих киян. Нещасні випадки сталися, коли хлопці залізли на дахи потягів для селфі.

13 вересня о 21:15 на території залізничної станції "Переяславська", що на Київщині, загинув 18-річий студент. Він також хотів зробити фото верхи на потязі-цистерні. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ