На Святошині бійка в ресторані закінчилася смертю бійця АТО



Фото з сайту МВС

У Святошинському районі столиці бійка в ресторані закінчилася перестрілкою та ДТП, внаслідок якого загинув боєць АТО.

Як повідомляє сайт міліції Києва, надзвичайна подія сталася на початку 4 ранку 28 вересня.  

За словами 25-річного киянина, він зустрівся зі своїм товаришем, щоби відсвяткувати зустріч бійців АТО. Згодом у них виник конфлікт із четвіркою незнайомців. Почалася бійка.

Коли на допомогу підійшли побратими, один із опонентів дістав пістолет і почав стріляти під ноги та у повітря. А потім зловмисники сіли в автомобіль "Ауді" і почали втікати.

При цьому водій авто, рухаючись заднім ходом, збив студентку, яка була свідком події.

Тоді додав газу, налетів на одного з учасників АТО і зник у невідомому напрямку.

Студентку з попереднім діагнозом перелом гомілки госпіталізували.

31-річний киянин-учасник АТО від отриманих травм помер у лікарні.

На місці події правоохоронці вилучили вісім стріляних гільз калібру 9 мм та дві кулі. Речові докази направили для проведення експертизи.

Також працівники міліції встановили, що за номерними знаками автомобіля"Ауді", на якому втекли зловмисники, зареєстрований позашляховик "Паджеро спорт", власницею якого є 61-річна киянка.

Слідчий відділом Святошинського райуправління міліції розпочав кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення підозрюваних осіб та з’ясовують обставини події.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ