У гімназії "Київська Русь" та ліцеї "Інтерлект" перенесли канікули через "хімічний" сморід



Фото pohlyad.com

Київська адміністрація перенесла осінні канікули у гімназії "Київська Русь" та у ліцеї "Інтелект" у зв’язку з перевищенням рівня хімічних речовин у повітрі навчальних закладів.

Про це повідомляє сайт столичної влади.

"Згідно з рекомендаціями Головного управління Держсанепідслужби Києва в обох навчальних закладах перенесено осінні канікули. Вони триватимуть з 28 вересня до 9 жовтня включно", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що рішення узгоджувалось з представниками батьківської громади під час проведення засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Упродовж цього періоду представники Акціонерної компанії "Київміськбуд" повинні замінити в усіх приміщеннях, де виявлено перевищення шкідливих речовин, лінолеум на покриття підлоги, що відповідає державним санітарним нормам", - наголосили у КМДА.

Для тих дітей, чиї батьки не зможуть залишити їх вдома, у школі № 62 буде організовано роботу шести чергових груп.

"У випадку, якщо всі будівельні роботи будуть завершені раніше вказаних строків, навчальний процес в обох навчальних закладах буде відновлено на наступний день після закінчення ремонту", - підсумували у КМДА.

Як відомо, СЕС зафіксувала перевищення рівня шкідливих речовин у гімназії "Київська Русь" та ліцеї "Інтелект" у 1,3-24 рази.

З 22 вересня у цих навчальних закладах призупинили навчальний процес.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ