Кличко обіцяє добратися до кожного корупціонера



Фото kiev.klichko.org

Мер Києва Віталій Кличко обіцяє, що кожен корупціонер у Києві буде покараний, бо для міської влади немає недоторканих.

Про це заявив він заяви під час відкриття Першої міжнародної конференції "Як подолати корупцію? Методики мінімізації корупційних складових на місцевому рівні".

Мер додав, що Київ уже зробив багато у боротьбі з корупцією.

"Київ – одне з перших міст України, де влада показала реальні кроки в цій важкій боротьбі: звільнено більш ніж 400 чиновників, розпочато 65 кримінальних проваджень. Кілька справ передали до суду. Але їх має бути не кілька. За кожною справою стоїть конкретна особа, що зазіхнула на гроші киян. І за це треба відповідати по закону", - сказав Кличко.

Він також відзначив, що це тільки початок боротьби і наголосив, що столична влада добереться до всіх нечистих на руку чиновників.

"Коли керівники департаментів КМДА рапортують мені про те, що в них все чудово, я не вірю. Бо щодня спілкуюся з людьми. Ми доберемося до усіх охочих поживитися за рахунок людей і міського бюджету. Вони будуть відповідати за законом. Таких людей в столичній мерії бути не повинно! Це ключове завдання для мене, для моєї команди, для нашого суспільства", - наголосив Кличко.

Він додав, що треба створити таку систему управління, в якій не буде місця для корупції.

"Ми всі розуміємо, спіймати корупціонера – це ще не гарантія, що на його місце не пролізе інший. Тому важливо створити таку систему управління, в якій немає місця корупції. І ми йдемо цим шляхом", - підсумував Кличко.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ