У Кличка перед виборами вирішили відремонтувати дитмайданчики


У столиці стартував осінній місячник із благоустрою, в рамках якого проведуть конкурс на найчистіший і найбільш доглянутий район міста.

Як повідомляє сайт міської влади, цього разу основну увагу звернуть на впорядкування та відновлення дитячих майданчиків.

"Цього року ми кардинально змінили підхід до оцінки районів: критерії стали більш прозорими та простими. Ми враховуємо підхід комунальників до виконання звернень мешканців до Контакт-центру 15-51, рівень забезпечення працівників ЖЕКів спецодягом, розміщення інформаційних дощок на під’їздах будинків, виконання зауважень за результатами об’їздів районі, масштабність та якість виконання запланованих робіт", - заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Звітуватимуть про результати і відповідно обиратимуть кращі райони після 21 жовтня.

Як відомо, у березні Печерський район столиці потопав у смітті: звалища целофану, пляшок та побутових відходів зустрічались мало не на кожному кроці.

На жаль, подібна ситуація була по всьому Києву. Так, зелену зону поблизу озера Редькіне та затоки Верблюд перетворили на сміттєзвалище. Активісти з'ясували, що сміття біля озера звалюють комунальники цього району.

На Святошино на сміттєзвалища влаштували біля підходів до метро. 

16 березня мер Києва Віталій Кличко доручив районним очільникам, підрозділам з благоустрою негайно прибрати місто, щоб дороги, тротуари, двори та сквери столиці "блищали" до Великодня.

21 квітня Кличко виніс догану голові Голосіївського району Андрію Мельнику та звільнив керівника місцевого благоустрою Валерія Григораша через звалища сміття у районі.

Згодом мер запевнив, що голови районів, які не виконуватимуть розпорядження щодо наведення ладу у столиці, будуть звільнені.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ