Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/56017c63e0b5c/
Українська правда
Київ

У Києві через підвищений рівень шкідливих речовин закривають гімназію

22.09.2015  19:05


Фото kyivskarus.org.ua

У гімназії "Київська Русь", що на вулиці Гмирі, 2 у Дарницькому районі, з 22 вересня призупинили навчальний процес.

Як повідомляє сайт столичної влади, таке рішення прийнято на основі результатів лабораторних досліджень проб повітря здійснених СЕС.

"Наразі прийнято рішення ізолювати приміщення, в яких за результатами досліджень виявлено підвищений рівень шкідливих речовин", - йдеться в повідомленні.

Крім того, наразі СЕС здійснює повну лабораторну перевірку усіх приміщень гімназії на предмет вмісту шкідливих речовин та їх концентрації.

За попередніми даними фахівців, зважаючи на те, що навчальний заклад був введений в експлуатацію два роки тому, можливим фактором впливу на забруднення повітря є недотримання будівельних технологій та вимог.

На час перевірки та вимушеної перерви у начальному процесі для школярів буде організовано роботу чергових груп поза межами гімназії, екскурсії тощо.

Як повідомили у самій гімназії, до з`ясування офіційних висновків СЕС у навчальному закладі оголошується день вільного відвідування.

"Для дітей, які не мають можливості залишитися вдома буде організовано екскурсійні групи.  Додатково буде оголошено про відкриття чергових груп ГПД на території ЗНЗ №62", - йдеться в повідомленні.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.