У Києві почали "обробляти" виборців картоплею. ФОТО



У Києві депутат Київради від "Єдності" Олександра Омельченка Олександр Бродський перед виборами взявся "задобрювати" виборців картоплею.

Про це у facebook повідомив Олександр Аронець.

За словами "свободівця", на окрузі Сирець-Нивки з’явились кілька наметів з ім’ям кандидата у депутати, з яких за безцінь роздають картоплю.

"Ось з таких палаток фактично за безцінь роздають картоплю. 1 пакет картоплі, а це близько 10 кг, "продають" за 10 гривень. При чому підкуп виборців абсолютно не приховується депутатом", - написав Аронець.

"Що на це скаже МВС (Антон Геращенко, Аваков ) і прокуратура? Кандидат порушує ч.4 ст. 60 про місцеві вибори про заборону надання товарів на пільгових умовах", - написав Аронець.

Він виклав фото намету на вулиці Ризькій. На світлині видно великі черги за депутатською картоплею.

"Подібні намети стоять ще на інших вулицях, зокрема на Щербакова і Новоукраїнській", - підсумував Аронець.

Маршал "картопля".У Києві з'явився свій маршал "гречко" - маршал "картопля" - депутат Київради від омельченківської "Єд...

Posted by Олександр Аронець on 21 вересня 2015 р.

У свою чергу радник голови МВС Антон Геращенко у коментарі під постом у соцмережі запевнив, що також проти підкупу виборців і готує звернення, щоб правоохоронці перевірили наведені у пості Аронця факти.

Як відомо, нещодавно мер Києва Віталій Кличко написав листи пенсіонерам, де пообіцяв матеріальну допомогу. Більше того, за словами мешканців, багатьом пенсіонерам передзвонювали і питали, чи отримали вони допомогу від Кличка. Згодом листи від мера отримали ветерани війни.  Допомогу виплачували коштом міського бюджету. 

Як відомо, кандидати у депутати традиційно активізуються перед виборами. Саме в цей час у дворах мешканців активно кладуть асфальт, ставлять дитмайданчики "від депутатів", традиційним також став підкуп виборців продуктовими наборами.

Гречкою і олією запам’ятався екс-мер Києва Леонід Черновецький.  

У 2012 році екс-соратниця мера Києва Леоніда Черновецького, депутат Київради Алла Шлапак напередодні виборів до Верховної ради роздавала пакунки з продуктовими наборами від її імені.

Справжній казус вийшов у 2011 році з регіоналом Максимом Луцьким. Кандидат запам’ятався тим, що наліпив своє обличчя на ліки від Червоного хреста, які роздаються безкоштовно.

Більше того, депутат зумів знайти підхід до різних верств населення по-різному – до кого пляшкою шампанського зі своїм обличчям, до кого шоколадкою і йогуртом, до кого упаковкою кексів.

Також Луцький роздавав продуктові пайки пенсіонерам та ветеранам.

Передвиборчим підкупом виборців займався і екс-секретар Київради Олесь Довгий. Перед новим 2012 роком він агітував київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки.

Також Довгий задобрював виборців цукерковими наборами для дошкільнят. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ