Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/55fbee81c1b47/
Українська правда
Київ

За два тижні Андріївський узвіз закриють для авто

18.09.2015  13:59


Фото intvua.com

На початку жовтня Андріївський узвіз стане пішохідною вулицею.

Про це заявив директор Департаменту будівництва та житлового забезпечення Олександр Спасибко, повідомляє сайт міської влади.

"Завдяки встановленим автоматизованим механізмам доступу – болардам – буде обмежено наскрізний рух транспорту узвозом, і він, нарешті, стане пішохідним. А це не лише комфорт, а й безпека киян та численних гостей, які прогулюються вулицею", – сказав чиновник.

Він відзначив, що заїжджати на узвіз дозволять лише мешканцям вулиці, співробітникам установ, розміщених на Андріївському, а також каретам "швидкої", пожежним автомобілям та іншому спецтранспорту.

Боларди встановили у трьох місцях: біля Андріївської церкви, на виїзді з вулиці Воздвиженської та на перетині вулиць Андріївський узвіз і Боричів Тік (з однієї сторони).

Керування болардами здійснюватиметься спеціальним пультом дистанційного управління, а також через диспетчерський пункт, розташований у Подільській РДА.

Відзначається, що завдяки встановленим камерам відеоспостереження черговий диспетчер зможе опускати боларди для проїзду карети "швидкої" чи пожежного авто. Також облаштовано спеціальну кнопку виклику диспетчера у разі необхідності заїзду на узвіз.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.