За результатами фінаудиту в КМДА порушили 65 кримінальних справ



Фото з сайту КМДА

На сьогодні порушено 65 кримінальних справ по викритих фінансових порушеннях в результаті аудиту в Київській адміністрації.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час засідання Антикорупційної ради 16 вересня, повідомляє прес-служба міського голови.

"За результатами аудиту ми передали правоохоронцям десятки кілограмів паперів! На сьогодні порушено 65 кримінальних справ. Три з них передані до суду. Оголошено 12 підозр. І ми вимагаємо розслідування кожного факту зловживань і покарання винних", - наголосив мер.

Він також додав, що наразі місто взялося перевіряти комунальні театри, розпочалась робота по виявленню всієї системи корупції в школах.

"Звільнені 5 керівників навчальних закладів за результатами перевірок. Я впевнений, що так ми зможемо поступово очистити всі галузі нашого господарства", - підкреслив Кличко.

Він також відзначив, що 25 вересня у Києві відбудеться антикорупційна конференція за участі правоохоронців, прокурорів та експертів. 

"Досі було чимало тих, хто вважав, що боротьба з корупцією їх не торкнеться. Але ми крок за кроком знищуємо і будемо продовжувати знищувати корупцію", - підсумував Кличко.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ