Київрада хоче змусити "Київенерго" і "водоканал" перерахувати тариф за 4 роки



Фото 0542.ua

Київрада має намір зобов’язати ПАТ "Київенерго" та ПАТ "Київводоканал" перерахувати комунальні тарифи за період з грудня 2006 по січень 2011 року.

Про це повідомляє сайт міськради.

15 вересня бюджетна комісія підтримала проект рішення "Про здійснення перерахунку нарахованих платежів за житлово-комунальні послуги, надані мешканцям багатоквартирних будинків міста Києва з 1 грудня 2006 року по 1 січня 2011 року, на підставі тарифів, затверджених незареєстрованими у встановленому законом порядку розпорядженнями виконавчого органу Київради (КМДА)".

Згідно з документом, міський голова до 1 жовтня має створити комісію для розслідування порушення процедури державної реєстрації розпоряджень Київської адміністрації про встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги.  

Водночас "Київенерго" повинне буде перерахувати нараховані платежі за опалення та гарячу воду, а "Київводоканал" – за холодну воду та водовідведення за вказаний період часу.

За проектом рішення Департамент житлово-комунальної інфраструктури повинен до листопада поточного року розробити методику здійснення перерахунку.

Проект рішення направлено на розгляд постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ