На Петропавлівській засипають котлован незаконного будівництва. ФОТО



Столична влада взялася за ліквідацію чергового незаконного будівництва у місті – на вулиці Петропавлівській у Подільському районі засипають котлован.

Про це у facebook повідомив директор Департаменту міського благоустрою Дмитро Білоцерковець.

"Ліквідуємо чергове незаконне будівництво. Закопуємо котлован + зрізуємо палі для фундаменту", - написав чиновник.

Він нагадав, що за цією адресою по суті у дворі житлового будинку почали будувати 27-поверхівку.

"Це ще одна спроба незаконної забудови скандального Войцеховського, який є засновником фінансово-будівельної піраміди", - написав Білоцерковець.

Він пояснив, що в першу чергу місто ліквідовуватиму незаконні будівництва, які тільки розпочалися.

"Далі будемо думати, що робити з тими незаконними об’єктами, які вже на рівні більше 3 поверхів, поки бюджетом міста не передбачені кошти на ліквідацію таких споруд, а це дуже втратно", - підсумував чиновник.

Ликвидируем очередную незаконную стройку. На Петропавловской 38 (подольский район) закапываем котлован + срезаем сваи фу...

Posted by Dmitriy Belotserkovets on 10 вересня 2015 р.

Як відомо, київська міліція розслідує 42 кримінальні провадження у сфері будівництва.

У січні міліція зупинила будівництва житлових комплексів "Перлина Троєщини", "Сосновий бір", "Східна брама" та "Мозаїка", які здійснюються без дозвільних документів. На самобудах було вилучено будівельну техніку. Однак роботи у "Сосновому бору" тривали.

22 квітня на будівництво житлового комплексу "Сосновий бір", що на вул. Олевській, 15 у Святошинському районі, виїхали представники Генпрокуратури, УБЕП, УБОП, Київської та районної адміністрації.

Тоді ж Святошинська районна державна адміністрація пригнала екскаватор та демонтувала паркан і зарила котлован на незаконному будівництві ЖК "Сосновий Бір", що на вулиці Олевській, 7.

Заступник голови КМДА Павло Рябікін та депутат міськради Олена Єскіна заявляють, що в Києві більше 140 незаконних будівництв. 

Київрада встановила відповідальність для голів департаментів Київської адміністрації, які допустили незаконні забудови в столиці.

У квітні також демонтували незаконне будівництво на вулиці Здолбунівській у Дарницькому районі столиці.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ