Київ не рекомендує вести дітей у школи і дитсадки через смог. 4 вересня школи закриють



Фото з Twitter

Київська влада не рекомендує вести дітей у школи та дитсадки 3 вересня у зв’язку з задимленістю у Києві через пожежі в області.

Про це повідомляє сайт міської влади.

"У зв’язку із задимленням, яке виникло в результаті пожежі у 30-кілометровій зоні у Київській області, міська влада не рекомендує відправляти дітей до дитсадків та шкіл", - йдеться в повідомленні.

Водночас, як повідомила у коментарі "Українській правді. Київ" заступник голови Київської адміністрації Ганна Старостенко, школи та дитсадки 3 вересня працюють.

"Школи і дитсадки працюють, приймають дітей. Багато батьків повели дітей. На жаль, не всі можуть лишити дитину вдома, тому освітні заклади працюють, але є рекомендація влади не вести дітей сьогодні", - сказала вона.

За інформацією батьків, у деяких школах їм повідомили, що 3 вересня буде короткий день – лише 4 уроки. Після цього рекомендують забрати дітей додому.

4 вересня навчальний процес буде призупинено взагалі.

Крім того, міська влада просить автовласників за можливості не користуватися приватними авто. 3 вересня  буде обмежено в’їзд великовантажного транспорту в столицю.

Також у місті організують полив вулиць та дворів у посиленому режимі.

Як відомо, станом на вечір 2 вересня СЕС зафіксувала, що рівень забруднення повітря у Києві перевищував норму у 2-18 разів.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ