У Києві відкрили дві сучасні школи



Фото прес-служби мера

1 вересня у столиці відбулося відкриття двох сучасних шкіл №128, що на вулиці
Раїси Окіпной, 6 та №141 на бульварі Давидова, 5 у Дніпровському районі.

Про це повідомляє сайт міської влади.

Відзначається, що після завершення реконструкції школа №128 має площу 14,3 тисячі кв.м і може прийняти 930 учнів (раніше 376).

"Відтепер школа має просторі навчальні класи обладнані сучасними технологіями, меблями та технікою. Будівля школи утеплена, має енергозберігаючі вікна, сучасні системи вентиляції, опалення, електропостачання, водопостачання, каналізації, системи протипожежного захисту, відеоспостереження та охоронну сигналізацію", - йдеться в повідомленні.

Крім того, школа обладнана  локальною комп’ютерною мережею, лінгафонними класами  та інтерактивними дошками. У школі встановлені спортивні майданчики, поле для міні-футболу зі штучним покриттям, дитячий ігровий майданчик, майданчик для вивчення правил дорожнього руху. 

Реконструйована школа  №141 зможе прийняти 900 учнів.

У школі передбачено 30 сучасних навчальних кабінетів, обладнані мультимедійними засобами навчання, комп’ютеризована бібліотека-медіатека з доступом до інтернету, лабораторії фізики, біології, хімії, 7 лабораторій інформаційних технологій, 2 лінгафонних кабінети.

А також актова зала з операторською кімнатою, конференц-зал, сучасний спортивний та тренажерний зали, об’єднаний малий спортивний і танцювальний зали, укомплектовані необхідним спортивним обладнанням та інвентарем.   

На території школи побудований сучасний стадіон з біговими доріжками, корт (спортивний майданчик для ігрових видів спорту: баскетбол, волейбол, теніс), 2 спортивних майданчика з тренажерами.  

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ