Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/55e432c31a394/
Українська правда
Київ

У Кличка дали 3 дні ЖЕДАм і "Київенерго", щоб усунути проблеми з теплолічильниками

31.08.2015  13:56

Житлово-експлуатаційні дільниці та "Київенерго" мають три дні на усунення недоліків, які заважають встановленню будинкових лічильників тепла.

Відповідне доручення дав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв 31 серпня, повідомляє сайт міської влади.

Він наголосив, що підвальні приміщення повинні бути прибрані, має бути встановлене освітлення, здійснена дератизація та дезінсекція, повинні бути встановлені двері для захисту лічильників від несанкціонованих проникнень.

"Упродовж трьох днів підвали мають бути прибрані, обладнання перевірене. Де є протікання або несправності – це все повинно бути ліквідовано. І з боку районних служб, і з боку дільниць "Київенерго" сьогодні є недопрацювання як технічні, так і організаційні", - сказав чиновник.

За словами заступника голови КМДА, сьогодні просто не повинно існувати жодної причини, через яку в будинку не можна встановити теплолічильник.

"За кожну адресу люди несуть персональну відповідальність. І ці люди не повинні працювати надалі, якщо ця робота буде виконана неякісно", – заявив Пантелеєв

Як відомо, до кінця року за розпорядженням міського голови, у Києві повинні встановити близько 4 тисяч лічильників.

У Київській адміністрації запевняють, що завдяки будинковому лічильнику кияни мають змогу сплачувати за тепло на 20-30 % менше.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.