Київ готовий до 1 вересня на 90% - заступник мера


Навчальні заклади Києва готові до нового навчального року більш ніж на 90%. Навчально-виховний процес розпочнеться своєчасно.

Про це 29 серпня заявила заступник голови Київської адміністрації Ганна Старостенко після наради з головами райдержадміністрацій, повідомляє сайт міської влади.

Вона нагадала, що два тижні пройшла така ж нарада, ще головам районів дали низку доручень стосовно підготовки до навчального року.

"Суттєві зміни відбулися в усіх районах столиці, як в освоєнні коштів, так і у виконанні робіт", – зазначила Старостенко.

Зокрема, за її словами, значно покращили результати Солом’янський, Шевченківський, Голосіївський, Подільський, Оболонський і Печерський райони.

"Свої пояснення щодо незадовільної підготовки надав Печерський район. Звичайно, є ще незавершені об’єкти, але нам пообіцяли, що найближчим часом ситуація буде виправлена", - запевнила чиновниця.

Водночас, за словами Старостенко, місту ще є над чим працювати.

"Триватиме підготовка до опалювального сезону, перевірятимуться лічильники, системи опалення та індивідуальні теплові пункти. Тому деякі роботи в навчальних закладах можуть здійснюватися, але вони не заважатимуть навчальному процесу", - підсумувала заступник голови КМДА. 

Як відомо, станом на 15 серпня до навчального року найгірше підготувався Печерський район. 

26 серпня керівництву Печерська пригрозили звільненням, якщо вони не нададуть пояснень і не виправлять ситуацію. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ