У Кличка склали антирейтинг ЖЕДів


Столична влада визначила 10 житлово-експлуатаційних дільниць Києва, які найгірше працювали в липні.

Як повідомляє сайт КМДА, рейтинг складено за результатами звернень киян до Контактного центру міста Києва 15-51.

Враховувалися характер звернень, рівень виконання прохань киян і якість комунікації.

До рейтингу потрапили 10 дільниць з кожного району столиці, які мають найгірші показники серед інших районних обслуговуючих підприємств.  

Так, у Голосіївському районі найгірше у липні працювало КП "ЖЕО-109", у Дарницькому – ЖЕД-210, у Деснянському – ЖЕК-307, у Дніпровському – ЖРЕО-403, в Оболонському – ЖЕК-513,

у Печерському – ЖЕД "Печерськжитло", у Подільському – ЖЕД-706 "Мостицький", у Святошинському – ЖЕД- 6, у Солом’янському – ЖЕД-905 (Відрадненське), у Шевченківському – ВОП "Дегтярівська".

Як відомо, у червні найгірше на звернення киян реагували у КП "ЖЕО-105" (Голосіївський район), ЖЕД-210 (Дарницький район), ЖЕК-305 (Деснянський район), ЖРЕО-401 (Дніпровський район), ЖЕК-513 (Оболонський район), ЖЕД "Печерська брама" (Печерський район), ЖЕД-707 "Лісове" (Подільський район), ЖЕД № 8 (Святошинський район), ЖЕД № 902 (Солом’янський район) та ДСТО "Софіївська" (Шевченківський район).

У серпні столична влада заявила, що працівників столичних житлово-експлуатаційних дільниць каратимуть за хамство та некомпетентність.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ