На Новий рік у Києві влаштують "домашнє свято" з кометою і колесом огляду. ФОТО



Новий рік на Софії відзначатимуть у стилі затишного домашнього святкування.

Про це заявив засновник проекту "Folk Ukraine"  Ігор Добруцький, повідомляє сайт проекту-організатора свята.

Відзначається, що для новорічних заходів в цьому році визначили три локації: Софійська, Михайлівська площа і Володимирський проїзд. 

"Яблука, цукерки, льодяники, горіхи, пряники і тепле світло – все це створює домашній затишок, і саме в такі прикраси нарядять головну новорічну ялинку. Як у старі добрі часи. А родзинкою стане світлодіодна комета, яка буде летіти між двома дзвіницями, вона ж і буде запалювати головну ялинку", - розповів Добруцький.

Він додав, що на Софійській площі встановлять великий пряниковий будинок, а біля нього облаштують 8 крижаних дитячих гірок.

 Проект-переможець

Поруч з пам'ятником Хмельницькому може з'явитися оглядовий майданчик, а частина зони фудкортом займе "Алея шампанського".

Михайлівську площу планують перетворити у велику дитячу зону з атракціонами, величезним катком і навіть 15-метровим оглядовим колесом.

 Проект-переможець

А від тротуару Володимирського проїзду до Михайлівської планують протягти дерев'яний пішохідний місток з різними декоративними елементами.

Наразі організаційний комітет "Folk Ukraine" визначив фіналістів найкращої концепції святкування Нового року.

Переможцями проекту "Новий рік на Софії 2016" стали: Компанія "Logwood"; В. Пасько, М. Горлач та "DN ArchiStudio", повідомляє сайт Folk Ukraine.

 Проект, що посів 2 місце

Але остаточний варіант основного стилю, вбрання ялинки українці обиратимуть через в інтерактивну гру. Її обіцяють запустити в жовтні на офіційному сайті проекту.  

Гра надасть можливість обрати друзів Святого Миколая, музичний супровід, смаколики, атракціони тощо, підсумували у "Folk Ukraine".

Фото folkukraine.com

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ