Керівництву Печерська пригрозили звільненням



Фото pechersk.kievcity.gov.ua

Керівницво Печерської райдержадміністрації може втратити свої посади за незадовільну підготовку освітніх закладів до 1 вересня. 

Такий висновок можна зробити зі слів заступника голови КМДА Ганни Старостенко.

За словами чиновниці, київська міська влада вимагає пояснень від Печерської РДА щодо незадовільної підготовки шкіл і дитсадків до нового навчального 2015-2016 року.  

"Ми чекаємо пояснень від районного керівництва і на наступній нараді під головуванням міського голови, що відбудеться 28 серпня, будемо ухвалювати відповідні рішення – дисциплінарні, а можливо навіть і кадрові", - сказала Старостенко.

Вона нагадала, що за результатами попереднього аналізу стану підготовки районів до нового навчального року Печерський район має найгірші показники.

"На жаль, майже за два тижні ситуація виправлена не була – під час інспекції ми виявили, що багато ремонтних робіт виконані не в повному обсязі, хоча до Дня знань залишається зовсім мало часу", – зазначила заступник голови КМДА.

Так, за словами Ганни Старостенко, у школі № 80 із запланованого ремонту покрівлі сьогодні виконано лише 50 % усіх робіт, а фасад у дитячому садочка № 141 утеплено частково.

Водночас Старостенко запевнила, що до 1 вересня роботи на всіх об’єктах сфери освіти мають бути завершені.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ