У Києві з’явився ще один дивовижний мурал. Подивитися можна навіть вночі. ФОТО


На Святошині з’явився гігантський мурал від португальського художника Pantónio, помилуватися яким можна навіть серед ночі.

Про це у facebook повідомив голова Святошинського району Ілля Сагайдак.

"Здається, лише вчора на цьому місті ми бачили непривітну сіру стіну, що затуляла півнеба, а вже сьогодні позитивний та життєстверджуючий витвір мистецтва від Pantónio став невід'ємною часткою Києва. Мурал заввишки з 16-поверхівку!", - написав чиновник.

Нова настінна картина знаходиться за адресою проспект Перемоги, 95.

Навпроти будинку змонтовано велику кнопку, яка вмикає ліхтар, що освітлює мурал, тож помилуватися цим витвором мистецтва можна навіть вночі.

"Світло горить лише доки ви тиснете на кнопку, таким чином кожен може відчути себе наодинці з мистецтвом...", - пояснив Сагайдак.

ЗДАЄТЬСЯ, ЛИШЕ ВЧОРА на цьому місті ми бачили непривітну сіру стіну, що затуляла півнеба, а вже сьогодні позитивний та ж...

Posted by Илья Сагайдак on 25 серпня 2015 р.
Темної ночі мурал можна підсвітити. Фото Яни Слободяник з facebook

Як відомо, незабаром на проспекті Перемоги з’явиться мурал від українських митців - Діва Марія з Ісусом.

У липні на одному зі старих будинків поруч із сквером Небесної сотні (вул. Михайлівська, 24-26) з'явилося нове велике графіті – портрет загиблого на Інститутській від пострілу снайпера Сергія Нігояна. 

До того, на Золотих воротах Гвідо ван Хелтен намалював мурал на честь Лесі Українки, а Фінтан Маггі - картину "Гімнастка". 

У червні будівлю Державної санітарно-епідеміологічної служби, що на вулиці Волоській, 19/22, прикрасили дивовижним муралом людини і оленя. 

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ