На Позняках до Дня прапора влаштували "потьомкінське село". ФОТО


На столичних Позняках до Дня прапора комунальники влаштували "потьомкінське село" - перед приїздом чиновників у парку встановили красиві клумби, які забрали відразу, як поїхали високі гості.

Про це повідомляє facebook-спільнота ПОХ - Позняки Осокорки Харьковский.

Користувачів соцмережі показушність обурила. Юзери жартували, що "у головах комунальників досі СРСР" і "дивно, що траву у зелений не пофарбували".

Ржака!Приезжали сегодня в парк Позняки разные серьезные ребятки из Дарницкой РГА, ну все таки как ни как день флага, п...

Posted by ПОХ - Позняки Осокорки Харьковский on 23 серпня 2015 р.

Голова Дарницького району Геннадій Синцов, заявив, що вказівки ставити і забирати клумби не давав, а з тим, хто "вирішив таким чином вислужитися", обіцяв швидко розібратися.  

"Ось що хочу всім сказати: ніколи не любив показушності і Потьомкінських сіл, ніколи сам цього не робив і робити не буду!!! На жаль, совок глибоко в’ївся у мозок багатьох... Винний, що не прослідкував, не думав, що хтось, знаючи мене, до такого додумається", - написав Синцов.

"Завтра, в перший робочий день з’ясую, хто так вирішив вислужитися, до звільнення не дійде, але більше такий цирк точно влаштовувати не будуть", - пообіцяв голова району.

Увидел сегодня такую новость на ПОХе...

Posted by Геннадий Синцов on 24 серпня 2015 р.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ