"Київреклама" злила 2 мільйони рідній фірмі свого екс-директора-ударівця


КП "Київреклама" 11 серпня уклало угоду з ТОВ "Гранд афіш Україна" на друк рекламної продукції на суму 1,8 мільйона гривень.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Замовлено повнокольоровий друк плакатів, метро-лайтів, банерів різних розмірів на банерній тканині BackLit, на вінілі Frontlit та BlockOut, а також афіш на крейдованому папері.

Відзначається, що дані про вартість друку окремих найменувань у "Віснику держзакупівель" не оприлюднені всупереч вимогам Мінекономрозвитку.

Торги проведено за переговорною процедурою, оскільки "Київреклама" вже двічі намагалась провести відкриті торги, і "Гранд афіш Україна" була єдиною компанією, що подавала заявку.

За даними "Вісника держзакупівель", "Гранд афіш Україна" виграє тендери "Київреклами" з 2013 року і має вже 4,06 мільйона гривень.

Тоді фірму вже було перереєстровано на Ірину Карпенко.

Попереднім власником "Гранд афіш Україна" був Олег Калініченко – це депутат Київради, член партії "УДАР" та голова КП "Київреклама" з липня 2014 року до травня 2015 року. На посаду він був призначений лідером "УДАРу" та мером Києва Віталієм Кличком.

За даними "Наших грошей", на момент звільнення Калініченка, "Київреклама" вже двічі оголосила та відмінила відкриті торги, на які не подавав заявки ніхто, окрім ТОВ "Гранд афіш Україна".

Відтак після звільнення Калініченка "Київреклама" вже під керівництвом Наталі Гончарової провела переговорну процедуру з "Гранд афіш Україна".

Гончарова теж є вихідцем з рекламного бізнесу, раніше працювала у "Прайм групп" Вадима Фрунзе керівником відділу спецпроектів. А перед звільненням Калініченка була його першим заступником у "Київрекламі".

У 2011-2012 роках підряди "Київреклами" на 2,03 мільйона гривень виграло ТОВ "Гранд афіш", засноване Олегом Калініченком, та згодом переписане на Олену Вакуліну, відому як голову правління ВАТ "Видавництво "Київська правда".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ