У Кличка наказали підготували Київ до зими до 15 вересня


До 15 вересня система опалення в кожному будинку має бути підготовлена до роботи в осінньо-зимовий період. Там, де комунальні служби вчасно та якісно не виконають поставлені завдання, застосовуватиметься жорстка система покарань.

Про це, перевіряючи готовність столичних будинків до зими, заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє сайт міської влади.

"Цьогорічна підготовка до зими у Києві буде контролюватися особливо жорстко. Щодня інспектори житлово-комунальної інспекції виїжджатимуть на місця і виявлятимуть можливі порушення та недопрацювання з боку комунальних служб. Сьогодні ми проінспектували три столичні райони і виявили як позитивні приклади готовності, так і кричущу халатність з боку житлово-експлуатаційних дільниць (ЖЕДів)", - сказав чиновник.

Він додав, що під час перевірок звертають увагу на стан підвалів і горищ, готовність мереж, їхню теплоізоляцію, заповнення будинкових систем водою.

"У комунальників було достатньо часу, аби  провести необхідні для зимівлі заходи. Зараз отримано паспорти готовності для понад 90% будинків і триває підписання актів, які свідчать про готовність будинку до роботи взимку", – підсумував Пантелеєв.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ