"Київпастранс" показав, як виглядатиме оновлений фунікулер. ФОТО



КП "Київпастранс" заявляє, наразі робота над фарбуванням фунікулера незавершена, тож по закінченні вагони матимуть геть інший вигляд.

Так у підприємстві відреагували на критику нового зовнішнього вигляду цього виду транспорту у facebook.

"Хочемо зазначити що робота на даний момент не закінчена, та передчасні коментарії є не доречними", - йдеться в повідомленні КП.

У "Київпастрансі" відзначили, що оновлення зовнішнього вигляду фунікулеру упродовж останніх 30 років відбувалось постійно – вагони були пофарбовані в різних співвідношеннях білого, синього та блакитного.

 

"Особливий дизайн фунікулер мав у 2012 році, це було пов’язано з особливою подією для киян та гостей столиці, чемпіонат Європи з футболу "Євро-2012"", - повідомили у  підприємстві.

Наразі – до своєї 110 річниці – фунікулер знову змінить зовнішній вигляд.

"Над проектом працює відомий стріт-художник Олександр Корбан, автор відомого муралу на вул. Антоновича 48. Вагони фунікулеру будуть виконані у концепції дня та ночі", - підсумували у "Київпастрансі".

 "Нічний" фунікулер 
 та "денний"

Як відомо, раніше у мережі з’явились фото оновленого фунікулера. Користувачі соцмережі новим виглядом фунікулера не задоволені, окремих юзерів такі зміни просто обурили.

Фото з сайту КП "Київпастранс"

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ